VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


lördag 8 maj 2010

Solen skiner

fåglarna kvittrar och det är otroligt kallt ute. För min del har jag slutat använda vinterjacka för det är ju MAJ månad, men den skulle behövas faktiskt. Men jag går och ser vårlik ut i min fina tunna vårjacka med en täckväst över och bara ler över den fina sol som skiner på mig.

Nu börjar jag komma igång med mitt skrivande och snart ska jag hem igen. Det blir att hoppas på att jag kan fortsätta med samma energi hemma med. Det verkar vara tråkigt hemma i huset när både jag och hundarna är borta. Sådan tur att vi snart kommer hem igen. OCH vilken tur att jag lämnar hundarna hemma när jag åker till London i 6 veckor till hösten.

Min ångest över mina skrivuppgifter i de andra skrivarkurserna jag går är borta. Jag har kommit på vad de ska handla om. De ska bara ner på pappret oxå. Det är ju inte så svårt för en som älskar att skriva, eller? Novellen behöver bara vara på 10000ord. När vi lämnat det till vår grupp har vi sen två veckor på oss att skriva om med hjälp av deras kommentarer innan vi lämnar in den slutgiltiga versionen som blir bedömd.

Jag ska jobba med mina elevtexter idag. Igår satt jag och räknade ord i de skrivna texterna som de skrivit för hand. Idag ska jag sammanställa det resultat och se vad jag kan dra för slutsats av det.

Ha en skön dag - klä er varmt om ni ska ut - det gör jag

3 kommentarer:

UllaJohanna sa...

Här är det kallt och REGNAR! Inte en gnutta sol...
Hoppas ditt skrivande flyter på!

Kramen!!!

Anneli Stålberg sa...

Ja, fy vad kallt det är. Var tog våren vägen?
Hoppas att det går bra för dig att skriva.
Jag fick en ny idé på ett nytt kapitell i min bok som jag ska försöka få ner i helgen.

Kram!

Anonym sa...

Hej!
Jag har aldrig skrivit till dig förr. Brukar då och då vara in och läsa i din blogg.
Idag kan jag inte låta bli att skriva vad jag tänker!
Vilken kämpe du är! Så skönt du tar hand om dig själv, som tex struntar i vad andra tycker och går hem från festen tidigt.
Jag är ganska under isen just nu och tvingas snart att göra ett ryck pga omständigheter jag inte rår på. Jag kommer att läsa din blogg för att finna styrka och visdom till att fatta goda beslut.
En stor vårkram och Tack för att du tar av din kraft för att dela din vardag med oss. Anne.