VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


tisdag 4 maj 2010

Kör snart

Jag sitter nu med en kopp te och samlar kraft att köra till stugan. Jag längtar dit till tystnaden och ensamheten.

Mina barn ska inte till sin pappa i helgen som det var planerat och då sa jag att jag stannade hemma, men fick ett NEEEEJ av alla tre barnen. De vill nämligen bli av med hundarna och deras promenader som de blir tvingade att gå. Så jag befriar dem från det och så befriar jag mig från disk, tvätt och jobb. Det kan inte bli bättre.

Nästa inlägg kommer från Finnböle. På återseende

Ha en skön dag - det ska jag ha i bilen

1 kommentar:

Tina sa...

Men hej vännen.
Va det inte nästa vecka du skulle åka??
Hoppas att resan gått bra & att du får en underbar tid i stugan vännen.
Varm kram Tina