VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


fredag 14 maj 2010

Ny dag framför datorn

Idag hoppas jag att jag kan vara lite effektivare framför datorn. Jag är inte riktigt nöjd med min insats igår, men samtidigt behövde jag de stunderna ute i cyberrymden oxå, kände jag. Nytt inlägg blev det oxå på virkbloggen eftersom jag lyckats få några figurer klara.

Jag skrev det som jag planerat att göra igår och idag ska jag börja gå igenom hela uppsatsen från sida 1. Jag engagerade maken igår med att lära sig att göa diagram som jag ska ha i arbetet. Så det blir vårt lördags nöje i morgonkväll.

Nu är det dags för frukost och sen en cykeltur med hundarna innan jag börjar dagens pass. De andra rollerna som mamma, styvmamma och fru, de rollerna återkommer den 26 maj. Det räcker va? De kan ju börja träna sig utan mig eftersom jag ska vara borta i 6 veckor till höstenNär kvällen kommer är jag trött och hamnar nog i soffan igen, om jag inte somnar framför datorn.
Ha en underbar dag kära vänner - jag ska försöka ge mig en fin dag

Inga kommentarer: