VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


torsdag 13 maj 2010

Ledsen

Mitt paradis ska säljas. Just nu när jag hittat min lilla tillflyktsort.

Jag hoppas innerligt att jag kan köra dit och vara där en vecka till innan den byter ägare. Svärmor är 70 år gammal och jag förstå mycket väl att hon inte orkar med den. Hade den inte varit så långt iväg hade vi köpt den.

Men, men allt har sin tid och jag får känna tacksamhet över de veckor jag haft tillgång till den. Vi ska dit när makens son tar studenten och jag hoppas sen att jag kan åka dit ensam med hundarna en gång till i sommar.

Jag pluggar och skriver med en del avbrott, som en pratglad syster, en dotter som vill bli bjuden på pizza ikväll. Och den andra dottern som det ska ordnas skjuts för när hon ska hem från sjukhuset.

I morgon låser jag dörren och stänger av mobilen så jag får mer lugn och ro.

Ha en fortsatt bra dag - jag ska försöka hitta fokuseringen på mina studier

6 kommentarer:

Anneli Stålberg sa...

Vad tråkigt med huset. Det är alltid sorgligt när man måste lämna något man tycker om.

Hoppas du hittar fokus idag.

Kram!

UllaJohanna sa...

Det känns alltid svårt att lämna det man tycker om...
Hoppas att du hittar ett nytt paradis...

Kramen och sköt om dig!!!

Anonym sa...

Kan förstå att svärmor inte orkar ha stugan mer..
O det är synd att ni inte kan köpa den... Jag hade inte tvekat en sekund... Tänk va underbart att kunna åka dit närhelst man vill och ta med vem man vill eller åka upp ensam!
Hoppas du hittar dig ett nytt krypin för sinnesfridens skull!
Kramalas
CH

Tina sa...

Å, vännen. Förstår att du blir ledsen! men det är nog meningen att detta ska hända av en anledning. Kanske du nu är redo för att ta emot något nytt. Nått du kunnat bearbeta i stugan som du nu är redo att släppa?!
Du ska se att det kommer en ny plats till dig. Där du kan känna dig fri, lugn & din egen!!

Jag känner mig oxå ledsen. Har insett att min son är stor & snart vuxen!! snyft... svårt det där med att klippa navelsträngen..suck...

Önskar dig en underbar helg vännen.
Kram Tina

Maria1723 sa...

Tycker också att det är tråkigt det med huset, men det löser sig nog trots allt!

Sara sa...

Så ledsamt med huset. Hoppas verkligen att du kan få njuta där ytterligare en vecka och att du sedan hittar någon ny plats, motsvarande det paradis i vilket du idag finner ro.

Kram!