VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


måndag 24 maj 2010

Inte mycket fel i uppsatsen

Jag har fått tillbaka uppsatsen med de sista kommentarerna, och det är inte många. Jag kan ta hand om mig själv ikväll och virka och verkligen låta hjärna vila lite. Jag klarar de ändringarna i morgon och det känns underbart.

Jag är glad
Jag är nöjd
Jag är stolt
och
det ska jag se till att fortsätta att vara


Det finns ingen sol i skåneland idag - men jag skiner som en just nu.

Ha en skön kväll - det ska jag verkligen se till att ha ska ni veta

2 kommentarer:

Tina sa...

Underbart!!! Starkt jobbat vännen!! Stor eloge & en bamse kram till dig!!
Tina

Nina sa...

O vad härligt att läsa! Vad skönt för dig! :)

Själv har jag lämnat in en uppgift nu som jag är rädd för att jag måste göra om eftersom den kändes sådär, men jag orkade bara inte jobba mer med den för min hjärna och kropp är helt uttömd på all energi. Nu är den inlämnad så vi får se vad läraren säger ... Hon är snäll så jag hoppas hon godkänner den i alla fall ...

Bra jobbat av dig och njut av den känslan nu!

Stor kram!
/Nina