VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


torsdag 27 maj 2010

Vad härligt det är att bara vara

All kärlek till er alla för ert stöd och era fina kommentarer. Era kommentarer hjälper mig otroligt mycket. Jag ger er, min familj och alla mina vänner blommor och tacksamhet för det stöd och uppmuntran ni givit mig under resan som jag gjort under våren. Både med uppsatsen och Vändpunkten.Jag njuter för fullt av att få vila hjärnan lite. Det är första dagen som jag inte behöver få igång den för att känna mig lite intelligent och skriva något. Jag har all tid i världen till mig själv idag, hela dagen. Planen var att åka till 16-åringens bästis idag och sitta hos henne, men jag läste precis på facebook att hon skulle åka hem idag. Jag ska ringa och fråga om jag får komma en stund till henne där hemma.

Jag känner mig priviligerad över att ha så många fantastiska människor runt både här i bloggvärlden och häe hemma omkring mig. Tacksamheten flödar varje timme, varje minut.

Hoppas ni alla får en fin dag - det ska jag se till att få

Inga kommentarer: