VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


måndag 28 september 2009

Utmaning 271 - favoritord på H

Hjärta

Hjälpsam

Hungrig

Hemma

Humor

Hon var hungrig. Hon var verkligen jättehungrig. Ingen ville laga maten idag och som vanligt gjorde det henne frustrerad. När äntligen alla var samlade hemma kunde väl någon vilja vara hjälpsam. Men nej, ingen ville hjälpa till alls hemma. Det var väl i och för sig hennes eget fel eftersom hon alltid gjort det mesta under alla år. Nu när hon själv ville jobba och göra lite saker som passade henne var det ingen som förstod det.

Det var en hög egoister som hon hade fostrat och nu fick hon stå sitt kast. Hon fick snällt laga maten eller helt enkelt lämna huset och äta ute. Hon hade verkligen önskat att hon hade modet att lämna dem där hemma för att ta hand om sig själv ett tag. Hon ville verkligen få dem att förstå, men hon vågade inte. Tänk om de tyckte att det var skönt när hon åkte. Att de inte brydde sig att hon var borta. Då betydde det att de inte behövde henne längre och det ville hon inte veta av. Att de klarade sig utmärkt utan henne. Nej, hon skulle laga mat till familjen nu för det var hennes uppgift.

2 kommentarer:

razaha sa...

härlig text som ger en syn av kaxighet blandat med rädsla.

Ann-Catrin sa...

Det känns lite gammaldags med markservice som mått på uppskattning. Jag tycker att du skulle tuffa till huvudpersonen.