VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


fredag 25 september 2009

Utmaning 268 - en bild att skriva till
De går på stranden och det börjar bli sent. Hand i hand har de promenerat under flera timmar. Långa stunder under tystnad men emellanåt har de pratat som om de känt varandra hela livet. Ändå är det bara två dagar sedan de bokstavligen sprang på varandra när de skulle köpa en varsin kopp te vid torget.

Tänk att en semester som det bara skulle stå vila på programmet kunde ge henne en helt ny bekantskap som kunde leda var som helst. Om den inte ledde till något annat än vad denna veckan gav henne skulle njuta av dessa underbara dagar här, det hade hon bestämt sig för. Att leva i nuet dessa dagar. Att ta tillvara på det som semestern gav henne.

De gick från stranden och upp mot hotellet och där fanns det en portal som var så mäktig att när Sara såg den tårades hennes ögon. Henrik frågade henne om hon ville ställa sig i den och låta honom fotografera henne där. Klart hon ville. Hon torkade tårarna och gick upp och ställde sig vid den högra sida. När han tagit några bilder på henne gick hon mot honom och gav honom en puss. Det var den första hon gav honom och han pussade henne tillbaka innan han kramade henne en lång stund. De gick därifrån med armarna om varandra och njöt av vad de fått uppleva tillsammans denna kväll. Hon visste att dessa bilder skulle hon ha med sig för alltid. Minnet av denna stund vid portalen skulle hon aldrig glömma.

2 kommentarer:

Heureka sa...

Härlig semesterhistoria, ger vibbar av sommarkänslor

Drumalex sa...

Tänk så många foton det finns på människor som står framför saker. Är avundsjuk för att jag inte har möjlighet att åka på bokmässan, har konsert både lördag och söndag. Ha det så trevligt!