VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


onsdag 16 september 2009

Utmaning 259 - favoritord på G

Gullig

Galen

Granska

Grym

Godis

-Kan vi inte köpa godis, snälla gulliga mamma. Orden kom från Hanna.
-Men Hanna då, det är inte lördag idag så jag tycker att vi väntar tills det är helg.
-Men du! det tycker inte jag. Och jag tycker inte att du är gullig om vi inte åker och köper godis idag.
Sara ler.
-Men jag kan kanske vänta med att vara gullig tills lördag. Blir jag gullig igen då om jag köper godis?
-Kanske, men hade du köpt det idag hade du varit grymt gullig.
Sara ler ännu mer. Tänk vilka uttryck Hanna har lärt sig sedan hon började skolan. Grymt gullig. Okej då, det kunde hon kanske vara om hon köpte lite godis idag. Skulle hon gå emot sina principer idag och köpa lite godis? Hon funderade bara några sekunder.
-Ok, Hanna hämta Maja, för idag tänker jag vara en galen mamma som vill vara grymt gullig för nu ska vi köra och köpa godis.
-Jaaa, Hanna tjöt. Du är bara bäst mamma. Helt grymt gullig kommer du nu att vara i flera dagar. Hanna slängde sig om halsen på henne innan hon sprang ut i hallen och skrek på Maja.
-Maja, Mamma gör som vi vill idag. Hon ska köpa godis till oss. Visst är hon grymt gullig? Maja kom ut från sitt rum med en docka i handen och svarade med lugn röst.
-Det tycker jag att hon är varje dag.

5 kommentarer:

marmoria sa...

Gulligt...

Miss G sa...

cool lilltjej!

razaha sa...

Gulligt som attan!
Skönt att slippa vara så sträng varje dag. Jag brukar skippa sådant emellanåt också.

Sissan sa...

Grymt gullig.

foxy sa...

grymt skönt inlägg*S* grymt gulliga döttrar verkar du ha.