VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


fredag 11 september 2009

Svärmor kommer idag


Good Morning Comments

Spicecomments.com - Good Morning Comments

Idag måste jag städa lite(mycket)för vi får besök i eftermiddag. Det är fjärde gången hon kommer tror jag och vi har bott här i 7 år, så hon har inte sprungit ner dörrarna precis. Tvärtom, jag hade faktiskt önskat att hon kommit hit oftare, men hon bor över 70 milhärifrån så det är kanske svaret. Nu kommer hon idag och ska stanna en vecka. Hon har börjat läsa min blogg så hon vet om att jag virkar och hon är en mycket pysslig kvinna så det ska bli rolgit att få visa henne vad jag pysslar med.

Jag skrev på boken i någon timme igår och jag fick ner sju sidor från anteckningsblocket in i datorn. Jag ska fortsätta idag och hoppas på att jag skriver minst lika många sidor till. Det känns otroligt bra. vissa scener är roligare än andra att skriva, men jag njuter verkligena att skriva boken. Men jag blir nervös när jag tänker på hur den ska bli klar, hur jag ska klara av att få ihop alla scener till en fin sammanhängande bok.

Ann frågade i våras i London om jag kunde skriva alla!!! scener på postit lappar och sätta upp dem på väggen för att följa boken. Det har jag inte gjort ännu, men det kanske hjälper mig när den börjar bli klar.Just nu ska jag skriva in allt från anteckningsblocket in i datorn och utveckla dem innan Londonresan i oktober. När jag kommer därifrån hoppas jag att jag fått svar på många av mina frågor.
Friday Comments

Spicecomments.com - Friday CommentsHa en skön dag.

Cattis

Inga kommentarer: