VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


måndag 7 september 2009

Utmaning 250 - en promenad

Stegen var lätta och de sprang nästan över tomten hos hennes syster. Hon var så lycklig. Det hade hon inte varit på länge och hon hade inte trott att stegen kunde någonsin lätta igen. Hösten hade varit jobbig, jobbigare än den brukar och hon hade inte haft en enda dag när hennes promenader känts fria och välbehövliga. De var välbehövliga och det var därför hon hade tvingat sig ut på promenad varje dag under hela gråa långa hösten.

Nu var det vår och hon kände sig lätt i stegen och lätt inombords. Promenaden till hennes syster var den bästa på länge. Hon hoppades av hela sitt hjärta att de följande skulle kännas lika härliga för henne.

5 kommentarer:

malix sa...

mmm den lätta vårkänslan....

razaha sa...

jag känner ysterheten i stegen

Moslan sa...

Kanske saknar lite synonymer i texten, ifall det inte är meningen att du ska upprepa orden? Jag tänker på "lätta", "jobbig", "välbehövliga", "promenad".

Drumalex sa...

Håller kanske med Moslan en aning, men just för den här texten kanske det inte spelar så stor roll. Det känns inte som om du har gett den så mycket tid ändå. Lite som en dagboksanteckning, och de kan ju se ut nästan hur som helst. Det verkar som om vi alla skriver våra puffar med helt olika utgångspunkter, så vi måste väl ha högt till tak när vi kritiserar varandra.

Charlotta sa...

Våren är pånyttfödelse och liv för många. Själv brukar jag bli lättare till sinnes på hösten. Tror det har att göra med kravlösheten som hösten är välsignad med.