VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


onsdag 23 september 2009

Packdag och Pluggdag


Bilden är tagen vid Brahehus vid Vättern, när vi var på väg mot Gävle i lördags. Det var underbart väder hela helge och jag tog en massa fina bilder när jag gick en runda med den stora hunden som fick följa med oss på denna resa.

Idag åker resväskan fram och det blir till att packa den och planera inför helgen i Göteborg. Jag kom på igår att jag inte varit i Göteborg på 12-13 år kanske. Fy skäms på mig. Det får inte gå lika lång tid till nästa besök där, det måste jag se till.

Idag ska jag även ta hundarna till veterinären fär en varsin spruta. Han måste även känna igenom den stora hunden för hon har blivit så smal. Jag vill veta hur frisk hon är. Hon är 8 år nu och hennes mamma blev 6 år så jag vill veta om veterinären känner något som inte vi gör. Jag hoppas att han inte gör det för jag vill ha henne kvar ett tag till, men man vet ju inte.

Utmaningen handlade idag om ordet befängt. Det måste jag gå och tänka på en stund innan jag kan få ner en utmaning här.
Good Day Comments

Spicecomments.com - Good Day CommentsHa en bra dag

Cattis

Inga kommentarer: