VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


söndag 6 september 2009

Sockerfri i 3 år

Idag har jag varit sockerfi i tre år. Det är så skönt att känna denna känsla inom mig som jag har haft i tre år nu. Lycka och frihet varje dag. Det är härligt det.

När jag åt socker för tre år sedan blev jag medveten om hur sjuk jag verkligen var. helt besatt av mat när jag väl hade börjat äta socker. Jag kunde inte sluta äta alls. Jag insåg verkligen att jag var sjuk och att jag inte skulle äta socker alls. Jag tog en dag i taget och dessa dagar har nu blivit tre år.


Jag har en lycka inom mig som jag aldrig känt. Som jag aldrig trott att jag skulle känna och som jag inte vill vara utan. Den kom när jag slutade med sockret och hittade till OA(Overeaters Anonymous)

Jag är så stolt över mig själv som klarat av att ta mig ur missbruket så jag säger till mig själv.
Happy Birthday Comments

Spicecomments.com - Happy Birthday CommentsHoppas ni alla får en bra dag

Cattis

3 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis Cattis!!!!
Bra jobbat!
Vi sätter i oss alldeles för mycke socker och annat skit!
Kramen
Chrissie

Anonym sa...

Grattis!!

Pysselkiisen sa...

Stort Grattis! Du är otroligt duktig och du ger andra motivation och inspiration!