VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


lördag 12 september 2009

Idag ska jag vara moster


Good Morning Comments

Spicecomments.com - Good Morning Comments

Dagen ska börja med ett besök i stallet med min systterdotter Amanda. Vi ska cykla dit för det är så fint väder. I morgon ska hennes föräldrar till Ullared och därför ska de sova hos mig i natt. Just nu känns det som om jag hellre skullesuttit i soffan hela förmiddagen men om en stund känns det säkert mycket bra att få ta fram cykeln.

Idag är det trögt att skriva, men det kanske lossnar senare idag.

Jag önskar er alla en underbar dag.

Cattis

Inga kommentarer: