VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


torsdag 17 september 2009

En bara vara dag


Hi Hey Hello Comments

Spicecomments.com - Hi Hey Hello Comments

Idag ska jag vara hemma med svärmor Tove. Maken kommer hem i eftermiddag och då ska vi ut och visa Tove Österlen. Jag har varit ute och som jag brukar säga, farit och flängt, varje dag nu och jag är så trött. Jag har blivit förkyld oxå så idag ska jag ta det lugnt och bara vara hemma.

Jag håller på att fixa en blogg till, en virkblogg. Jag vill inte blanda in för mycket i denna blogg. Även om jag kanske redan gjort det, men jag tycker mina virkade figurer är värda en egen blogg. Den andra bloggen är inteklar än, men när den är det länkar jag till den från denna blogg som jag har sett andra bloggare göra.

Igår fick jag besked om att jag har kommit in på en skrivarkurs på högskolan. Jag sökte den i somras alldeles för sent och hade från början reservplats 35. Efter första beskedet hamnade jag på plats 12 och nu när kursen kommit igång fick jag alltså komma med. Mer om detta vet jag inte just nu, men jag kommer att låta er veta vad kursen innebär när jag vet mer. Detta betyder att jag kommer att läsa 75% i höst + mitt jobb och det känns hur bra som helst eftersom det jag ska göra bara fyller mig med glädje.

Ha en underbar dag
Hugs Comments

Spicecomments.com - Hugs CommentsCattis

Inga kommentarer: