VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


söndag 11 oktober 2009

Utmaning 284 - skriv om något du aldrig gjort

Jag stod på plattformen med selen på sin plats om min lagom tjocka kropp. Det putade ut lite hör och där mellan banden som ska hålla min kropp när jag skulle hoppa. Det gjorde ingenting i och för sig, det är bara jag som kände mig extra tjock när fettet putade ut.

Jag förstod inte varför jag stod här uppe, men av någon anledning antog jag utmaningen när jag fick hoppet betalt. Jag skulle aldrig betala för det själv. Mina räddare står på en varsin sida om mig och den ene frågade:
-Are you ready?
Efter några sekunders tystnad svarade jag
-Yes I am.
-Ok you can jump when you are ready.
Jag gick fram till kanten och tittade ner. Det jag ser fick mig att rygga två steg direkt. Den andre mannen sa då
-Don´t look down just jump, sweatheart. Jag tittade upp mot honom och han log mot mig. Jag tog två steg fram igen och innan jag hade funderat vidare tog jag steget ut i luften. Det kändes som om jag kunde flyga. Det kittlade i magen och jag skrek så mycket jag bara kunde. Jag kom ner ganska nära vattnet innan jag studsade upp igen och ner en gång till, men nu kom jag inte så nära vattnet. Studsen belv mindre och mindre och till slut var det över.

På marken var där ytterligare två män som hjälpte mig med selen och de fick inga ord från min mun för jag var helt stum. Men jag log som om jag vunnit högsta vinsten. Detta var absolut det häftigaste jag varit med om i hela mitt liv. När de tog av selen tänkte jag inte ett dugg på allt som putade ut under den, för nu var jag bara lycklig över att det var klart och att jag älskat det jag gjort.

8 kommentarer:

marmoria sa...

Bra! Modigt ;-)

razaha sa...

håller med marmoria
jag skulle nog aldrig utsätta mig för något dylikt

Sissan sa...

Jag får ont i magen av bara tanken att hoppa rätt ut i luften.

liselotte sa...

Väldigt realistiskt beskrivet.Vad roligt att du har skrivit så många sidor på din bok.

Ethel sa...

Häftigt, känner den hissnande känslan!

Drumalex sa...

precis sådär föreställer jag mig att det är. Bra och realistiskt. Skulle inte heller göra det själv.

Miss G sa...

instämmer med alla ovan!

Heureka sa...

Gud, blir du inte sugen att prova på riktigt?