VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


lördag 17 oktober 2009

Mitt fina köksfönster

Detta är vad jag ser när jag tittar ute genom mitt lilla köksfönster.

Maken ville stänga igen detta fönster så vi fick en hel vägg i vårt nya kök när vi planerade vår renovering. Jag sa Nej, och jag fick som jag ville (för en gångs skull)och om ni tittar på bilden kan ni kanske förstå varför jag ville ha kvar fönstret. Jag har vasken precis vid fönstret så när jag diskar, vilket jag gör ofta njuter jag av det vackra landskapet.

Nu är det boken som står i fokus. Nu ska jag skriva resten av dagen.

Cattis

2 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Å vad fint Cattis.
Bra att du satte ner fönsterfoten!:)

Kram Åsa

Anonym sa...

Vilken tur att fönstret är kvar!! Blir ju avis... En annan har inte så vacker vy att titta ut på!!!
kramen
Chrissie