VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


torsdag 8 oktober 2009

Ny mobiltelefon

ska jag titta på idag. Jag har ingen jag sett ut, men jag vet vilka funktioner jag vill ha på den. Jag tycker att det är så svårt för den jag köpte sist för ett och ett halvt år sedan hade jag tittat ut och valt med omsorg och den fungerade aldrig som den skulle. Jag fick en ny efter att den varit på lagning tre gånger, men den var inte heller bra. Men nu ska jag börja titta på vilken sort jag vill ha. Jag har slutat med impulsköp så det får ta den tiden det tar att hitta vilken jag vill ha. Det enda jag vet är att den ska ha en bra kamera, radio och så vill jag kunna facebooka och blogga om jag vill och behöver. Behovet är nog större än viljan. Behovet att blogga växer ju mer jag skriver på boken.

Joggingturen igår gick jättebra men jag fick lite ont i ryggen efteråt. Det gör mig lite rädd, men jag hoppas att det inte ska bli värre. När jag kom till joggingpasset var där en gammal granne till mig, Niklas heter han. Han var något så fruktansvärt dum och elak mot mig som barn så bara jag såg honom fick jag ont i hela kroppen. Jag blev rädd att det var han som skulle hålla i passet, men han var en löpare precis som jag var. Jag får övervinna mitt avsky för honom och gå dit ändå. Det enda jag önskar är att han inte börjar prata med mig för då vet jag inte hur jag ska bete mig.

Idag ska jag till min bästaste vän Jenny och det är alltid lika roligt. Det var länge sedan sist och förmodligen dröjer det efter denna träff också eftersom min skola och praktik tar så mycket tid för mig jsut nu. Idag ska vi bara sitta i soffan och prata för då trivs vi allra bäst.

Min powerpoint presentation jag gjorde igår för "min" klass gick mycket bra och jag ska göra en ny i morgon om London. Jag har börjat på den så den blir klar i eftermiddag. Jag fik även frågan om jag vill vikariera för min handledare v 43 och det kan jag inte tacka nej till. Skolan är en fantastisk skola och få in en fot där som lärarvikarie är guld värt. När nådot sådant här händer blir jag så rädd för jag är inte van att arbeta fem dagar i rad. Jag är fruktansvärt rädd för hur trött jag ska bli efteråt. Jag tror inte på mig själv och det måste jag börja göra. Tro att jag orkar och kan. För det kan jag.


Friends Comments

Spicecomments.com - Friends CommentsHa en skön dag

Cattis

3 kommentarer:

Anonym sa...

Att springa på folk som gjorde en ont som barn är ingen hit. Det bästa är att möta demonerna! Han kanske inte ens känner igen dig!
Och SKULLE han börja prata med dig, så var som du brukar va mot andra. Låt inte honom vinna över din rädsla för honom igen!!!
Du är inte den personen du var då!

Nu bär det snart av till London! Har du börjat nedräkningen än?

Kramen
Chrissie

paula sa...

så mysigt att jogga det gjorde jag förr men orkar inte nu det får bli promenader med vovvarna
ha en bra dag
kramiz

Maria sa...

Jag hade en ericsson förut och den krånglade jämt så för en vecka sedan så blev det en samsung och än så länge funkar den bra :) Den ericsson jag hade funkade inte ens till 100% när jag fick den så fick skicka in den med en gång. Surt. Så nu vågar jag inte köpa någon ericsson mer. Hoppas du hittar någon du trivs med.
Kram