VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


fredag 9 oktober 2009

Utmaning 282 - om ett konstverk


Detta fantastiska konstverk finns på stranden i Åhus i Skåneland. Det är gjort av diabas. Svart granit. Glasögonen är otroligt stora och det är imponerande att se.

Jag har fått se så mycket natursten de senaste tio åren för maken jobbar med natursten. Jag har lärt mig otroligt mycket om sten och stenens liv är faktiskt så mycket mer än vi okunniga kan föreställa oss.

Detta fantastiska konstverk fick givetvis inte vara ifred utan en natt hade några lekfulla människor brutit av den ena skalmen till glasögonen, men det tar inte bort känslan som jag fick när jag fotograferade dem framifrån. De är helt värda att titta på där de lyfter upp hela stranden i Åhus.

2 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

haha, vad häftigt!

malix sa...

vilken häftig bild det var lite fräckt