VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


måndag 5 oktober 2009

Idag måste studierna gå först.

Idag måste jag plugga och arbeta hela dagen. Jag måste se till att jag inte sitter vid bloggarna och facebook för då kommer min inre stress som jag inte gillar. Jag har faktiskt arbetat lite redan fast jag inte ätit någon frukost. Jag har fixat pärmar till makens arbete, en hel tjock pärm om natursten är det.

Jag ska ta mig tid till utamaningen idag och även skicka in bidrag till skrivarkalendern 2010 som Ann skriver om på skrivpuff.

Jag är mycket nöjd med mitt bokskrivande och jag är snart klar med alla mina anteckningar. De finns snart inne i datorns värld istället. Då kan jag utveckla dem plus försöka få till en bra fortsättning samt ett slut. Det ska bli otroligt spännande i London kan ni tro.Jag ska träffa en av deltagarna som var med på vårens kurs också och det ska självklart bli roligt.

Nu vill magen ha lite mat.

Ha en bra dag

Cattis

Inga kommentarer: