VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


lördag 3 oktober 2009

Boken

Nu har jag suttit här i tystnaden i över två timar tror jag. Jag har 27 sidor skrivna på boken. Det blir inte så många som jag hade hoppats på av de jag skrivit under sommaren, men jag ska nog få in allt i datorn idag och sedan kan jag utveckla dem tills det är dags att skicka dem till Ann. Jag måste ta en paus nu och då är det hundarna jag ska dra upp från deras djupa sömn. Undras om de älskar mig sen??

Cattis

3 kommentarer:

Pysselkiisen sa...

Vad roligt, du är så duktig :) Längtar tills jag får läsa mer av vad du skrivit!

Har ganska många lediga dagar v 43 (tis, ons, fre) och v 44 (mån, tors, fre). Bara att välja :D

Marica sa...

Oj vad spännande! Hoppas att det går bra för dig.

Jag håller också på med ett litet skrivprojekt, det är roligt och spännande att se var det landar. Även om det inte blir något av det så har det gett mig mycket att få skriva! För visst är det härligt?

Åsa Hellberg sa...

KLart de gör:)
Kram Åsa