VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


torsdag 8 oktober 2009

Hjärnan är otroligt seg

och det smittar av sig till hela kroppen. Därför blev det inget mobiltittande idag. Därför har jag suttit vid datorn en lång stund nu.

Det börjar kännas lite bättre och jag hoppas att när helgen kommer ska jag vila mig i form.

Jag har precis gjort klart en powerpoint presentation om London som jag ska visa eleverna i morgon. Min dotter fick titta på den och tyckte att jag skulle göra den lite roligare, men det är jag och min handledare överrens om att det räcker med bilder. De behöver inte komma flygandes från höger eller vänster för att roa 11-12 åringar. Jag ska inte lägga ner hur mycket tid som helst på det. De kommer att tycka det är roligt med att få se mina privata bilder tror jag.

Nu ska jag putsa min köksö innan jag ska sätta mig i soffan och virka lite. Ikväll ska jag först på ett möte med ridklubben och sedan på ett ACoA(Adult Children of Alkoholics). Jag har inte varit där på länge och jag behöver verkligen gå dit, men det tar emot när jag är så här trött. MEN det är då mötena ger mest effekt. De mötena ger mig verkligen kraft och det är därför som jag går dit.

Hoppas ni får en bra kväll.

Cattis

Inga kommentarer: