VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


lördag 3 oktober 2009

Nygympad och nyduschad

Gympapasset var det härligaste jag varit med om. 75 minuter Michael Jackson låtar att gympa till. Det var helt enkelt grymt härligt. Fyra!!! ledare som hjälptes åt att leda det och de var underbara alla fyra. Två av dem var mina dansintruktörer och två var medelgympa ledare.

Nu sitter jag här och ska bara njuta i min soffhörna som i och för sig har intagits av den lilla hunden men hon är ju flyttbar eller hur?

Maken jobbar där uppe ikväll för han ska se till att jag får "mitt" nya kylskåp på plats i "mitt" fina kök.

Jag känner en liten besvikelse över att det inte blir fler sidori boken av det jag skrivit i sommar, men samtidigt känner jag lycka över det för då kan jag börja fundera på slutet av boken. Då kanske den inte blir så tjock som jag och Ann trott från början. Maken ska jaga i morgonkväll så efter danspasset blir det boken som får lite tid igen.

Ha en härlig lördagskväll.

Cattis

Inga kommentarer: