VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


lördag 3 oktober 2009

Idag är det min boks dag.

och jag ör så lycklig över detta. När min morgonstund är klar vid datorn ska jag äta frukost och sedan sätta mig med mitt anteckningsblock och skriva in mina scener i datorn.

Jag har srkivit för hand hela sommaren för jag gjorde det i London i mars och jag gillade det när jag gjorde det då. Jag gillar det inte lika mycket idag eftersom det är fler sidor skrivna nu än när jag gjorde på detta vis i London.

Boken ska få ett par timmar och sedan blir det studierna som ska få lite tid. Det blir alltså en dag med dator och böcker och det gillar jag skarpt.

Min skrivarkurs som jag kom in på i efterhand jobbar jag oxå med dagligen. Denna skrivövning som vi håller på med nu är att skriva en ramsa till småbarn som handlar om cirkus. Det är roligt och inte jobbigt på något vis eftersom jag älskar att skriva. Denna skrivkurs är på 25% och det är mycket roligt.

Det kommer fler inlägg under dagen om hur mitt skrivande går, men jag hoppas att jag ska komma en bit på väg så jag får iväg många sidor till Ann innan nästa kurs i London.

Ha en så härlig dag det går med det vädret ni har, här regnar det.

Cattis

2 kommentarer:

AnnChristin sa...

Det låter skönt med en hel dag bland böcker, anteckningar och datorn. Lycka till och hoppas att du kan njuta till fullo. Själv sitter jag vid datorn i morgonrock, med en kaffekopp och många böcker att läsa och skriva ur. Ha en skön dag

paula sa...

så skönt med en sådan dag
ha det bäst
kramiz