VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


lördag 9 oktober 2010

Snart på plats i min älskade lägenhet

Jag ska bo hos dem jag bott hos när jag varit på skrivarkurserna. Inte i samma lägenhet, men i samma hus och det känns tryggt och bra. Jag har kommit igång med skrivandet och nu när jag får lång resväg till skolan kan det bli många rader på tåget både med mina studier och boken. Målet är att få färdigt mina sista scener under dessa veckor jag är här. Sedan börjar det gedigna redigeringsarbetet innan jag skickar mitt älskade manus till förlag.

Nu är det snart dags att packa mina väskor och åka till lägenheten, där jag ska lämna väskorna och sen åka in till city igen för lite, lite shopping.

Ha en skön lördag - det ska jag försöka ha


2 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Heja Cattis och London!

Anonym sa...

Åååå vad jag längtar tills jag får läsa din bok =)
Ha en bra söndag!
Kram