VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


tisdag 19 oktober 2010

Första lektionerna avklarade

och med det första skrivövningarna gjorda. OCH eleverna älskade det. De gillar verkligen att skriva både eleverna i klassen med elever från 4-6 och klassen med elever från 8-9. Här behövde jag inte sätta en tid utan de bad om mer tid för att skriva. Klassen med de yngre eleverna var fnissiga och skrev två och två, medan de äldre eleverna skrev en och en och det var knäpptyst i klassrummet i 30 minuter. Det är den tysta stunden jag älskar. Att få se eleverna låta pennan bara röra sig över pappret i 30 minuter utan avbrott, då älskar jag att vara lärare.

Detta fina höstträd står på den gatan som jag promenerar sista biten till skolan. Jag älskar alla dessa fina hösträd och tycker att livet är unerbart just nu.


Tänk att jag vågade förverkliga min dröm vid 41 års ålder med 4 barn hemma, en make och 2 hundar som haft mig hemma i huset under flera års tid, gjort det där som ingen märker att jag gjort. Jag älskar detta jag gör nu och är så glad att jag ger mig denna möjlighet.

Ni kan tro att tacksamheten flödar varje dag här.

Idag är jag "ledig" och ska läsa texter och en bok som gymnasieeleverna läser. Sedan är det nog dags att städa lilla lägenheten oxå.

Jag önskar er alla en härlig tisdag - det får jag - I know it

5 kommentarer:

Ninas skrivarlya sa...

Vad härligt att läsa att du har det bra i London. Blir så himla avis på dig! :)

Kram

Cattis sa...

Ja, när de första jobbiga dagarna var förbi blev det bara bättre och bättre och nu är jag gladare än på länge. Jag är så tacksam för att jag ger mig denna möjlighet.

kram Nina

LINA K sa...

Härligt att de gillade övningarna! =) Och vackra höstbilder!

UllaJohanna sa...

Är så glad för din skull!!!!
Roligt att läsa hos dig idag. Lite vitaminpiller för en lite deppig tanta i skogens djup *skrattar*

Och du; har en liten utmaning till dig på min blogg! Hopp iväg och svara på frågor!

Kramen, vännen!!

Pixi sa...

vad roligt att du vill ha ett par dödskallevantar!!!har du då tänkt som julklapp lr ?? jag ska ha utställning med tavlor o tovade figurer snart o en julmarknad så det kan bli lite svårt att hinna med till jul.men maila mej gärna så kan vi ta det där..ha det så nice i London!!kram =)
poccahontas_69@hotmail.com