VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


torsdag 7 oktober 2010

På plats

i mitt lilla rum på ett hotell. Här ska jag vara tills lördag då jag ska flytta in i en lägenhet där jag ska bo i tre veckor.

Innan jag reste i morse lade jag en godiskrans på alla huvudkuddar till min familj. Jag hade även skrivit kort till dem alla. Detta är dotterns krans gjord med bara geisha. Den lilla dotterns krans är gjord av rollokolor och grabbarna har blandad kompott med alla praliner med papper om.
Här är jag tagen av att behöva säga hej då till maken. Vi har aldrig varit ifrån varandra i 3 veckor sedan vi flyttade ihop och det är 8 år sedan. Flickorna har jag aldrig varit ifrån så länge. Men en dag i taget går det. Snart är de här hos mig, och vi ska njuta tillsammans. Det blev en del tårar idag när jag sa hejdå till syrran och familjen, men det känns ok nu när jag är på plats.

I morgon ska jag ut och titta på lägenheter och sen blir det nog vila tror jag. Fast detta rum som är på 6 kvadratmeter kan jag nog inte vara i för många timmar åt gången.

Ha en skön tordags kväll - jag somnar nog snart1 kommentar:

Ninas skrivarlya sa...

Vad härligt att du är framme nu, men jag förstår att det var jobbigt att lämna familjen. Men de här veckorna kommer att gå jättefort, så snart är du hemma igen hos dem.

Vad fint du gjort med godiskransarna. :)