VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


söndag 17 oktober 2010

Jag är trött

Men otroligt glad över vad detta äventyr ger mig. Igår träffade jag en tjej som jag träffade på den första författarcoachkursen som jag gick för 1,5 år sedan. Vi hade helt underbart roligt, med promenad i Hyde Park, te på Starbucks och en tur på Harrods. På eftermiddagen kom en kollega in till henne och vi drack te ännu en gång på Starbucks och satt där i två timmar och skrattade och hade det hur trevligt som helst. Det känns dock i kroppen idag att jag var iväg mellan 9 och 18. Jag är trött, riktigt trött.


Men idag blir det en tur in på Europas största OA (Overeaters Anonymous)möte och sen bara en lite liten tur på Oxford Street. Två affärer ska jag "titta" i, samt köpa overkneestrumpor hos killarna som har sina stånd på gatan. Vykort måste med köpas idag och börja skrivas.


I dag måste jag förbereda mig inför morgondagens lektioner. Jag ska hålla min första, juu. Jag kommer inte ihåg om jag ska ha två lektioner en med varje klass, så det måste jag ta reda på. Morgondagens schema är två lektioner på förmiddagen och sen tre timmars "ledigt" innan det är två lektioner till och så slutar vi halv fem. Under de tre timmarna hinner jag plugga mycket och förbereda mina lektioner så det känns mycket bra. Jag fick tillgång till en dator förra måndagen och kunde kolla facebook, bloggar, läsa aftonbladet men det känns inte bra att göra varje ledig timme utan det är bättre att förbereda mig och läsa mina böcker för det är två som eleverna läser plus två som ingår i mina studier.Äntligen hittade jag det som min lilla hund verkligen behöver där hemma. Ett halsband från Harrods. Visst är det ett måste? Hon blir nog sååå glad när matte kommer hem med det.Ha en skön söndag - jag ska försöka vakna ordentligt och njuta så gott jag kan5 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt att du trivs och har lite folk att gå ut och fika med, annars hade det nog blivit allt för ensamt!

Du klarar lektionerna galant i morgon Cattis, det vet jag!
Ett LYCKA TILL, får du iaf!!

kramkalas

Cattis sa...

Ja, detr tror jag med. Jag har även en cybervän (svenska) som bor utanför London. Jag träffade henne på en konferens jag var på förra våren här i London. Henne ska jag oxå träffa när vi får ihop det med våra schema.

Det är jätteskönt att veta att det finns någon att fika med ibland.

Sofie B-C sa...

Det är jätteroligt att få ta del av din London-upplevelse, du får mig att se London med nya ögon! Härliga bilder och spännande observationer! Jag ser fram mot att träffas över en fika "på stan" snart!

Anneli Stålberg sa...

Du verkar ha det riktigt bra. Härligt!

Tina sa...

Hej vännen.
Så glad jag blir av att läsa att du trivs så bra & att du har så roligt. Kul att träffa på en vän sådär!!!

Lycka till med dina lektioner vännen.
Tänker på dig. Messat dig, men vet ej om de kommit fram ...

Varm kram Tina