VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


fredag 29 oktober 2010

Jag måste väl skriva idag


för i morgon kommer maken och mina älskade döttrar. Det känns helt underbart och idag när jag vaknade kände jag mig riktigt lycklig för första gången sedan jag kom hit. Det låter kanske konstigt men det är riktigt jobbigt att vara ensam. Jag trivs här och vill inte ha det ogjort på något sätt, men det är inte så enkelt som jag trodde att det skulle bli.

Idag har jag varit på utflykt i Hastings och det var mysigt och roligt att ha varit där, men det hade varit roligare med sällskap.

Ha en skön fredag + helg - jag ska VERKLIGEN njuta och mysa

8 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Då hoppas jag att ni får en underbar helg tillsamans.
Kram Åsa

Ninas skrivarlya sa...

Åh vad härligt. Passa på nu att NJUUUTA med familjen.

Kram

Cattis sa...

Ja, det ska jag göra kan ni tro. Snart ska jag pussa på dem allihopa. <3 :)

Anonym sa...

Hoppas trippen till Hasting var najs och att det blir najs nu när familjen kommer till dig!
Kramkalas

MarathonMia sa...

Klart det är dags att kommentera ;) Men det har du ju gjort på min blogg fler gånger!

Jag gillar också att göra saker själv, men inte alltid att ha upplevelsen själv - kommer på i efterhand "Att detta hade jag velat dela med någon".

Ha det toppen med familjen!

Vi ses helt klart online när du kommer hem! Spring lagom genom tillvaron.

Cattis sa...

Ja, trippen till Hastings var nice, men ensamt, men det slipper jag nu för jag ska få uppleva London med familjen nu och vi har skippat Madammens (Toussaou, eller hur det nu stavas) hus för det kostar 1000kr för oss att gå in där. Vi sticker till Olympic Park istället. Inte många som får se den :)2 år innan OS

Tack för alla kommentarer ;)

kramkram

Frida sa...

Hejsan =) Jag hittade din blogg av en slump och ville bara säga att jag gillar den riktigt mycket. Jag själv har nyss börjat skriva på en bok och du inspirerade mig att fortsätta =) Tack!

Cattis sa...

Tack Frida, vad glad jag blir för att jag kan inspirera dig att skriva din bok.

Tack för kommentaren, den värmde verkligen.

kramkram