VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


lördag 23 oktober 2010

Jag har blivit välsignad

i det hinduiska templet som ni kan se längre ner i detta inlägg, och så har jag besökt en moské med håret täckt såklart. Det var två mycket intressanta besök som jag fick vara med om i torsdags. Det är ett ämne eleverna har på gymansiet som heter International Perpective som ger dem möjligheten att åka på utflykter och uppleva mer av kulturen än de läser om i skolan. Jag får inte glömma, vi åt lunch på IKEA, som tyvärr inte var gott, men eleverna åt köttbullar och var så glada över att få göra det.

Detta hinduiska templet var byggt på plats i London i carrerra marmor. Det var helt otroligt vilka konstverk de huggit ut i marmorn för hand. Min man jobbar med marmor och vi har varit i Carrerrabergen i Italien och tittat när de bryter från brotten där. Att få se hur de fantastiska stenhuggarna kan göra otroliga konstverk är alldeles magiskt. Jag har tyvärr inga kort på konstverken för det fick man inte ta.
Sen hade lärarna och busschauffören en liten rolig överraskning till eleverna. Abby Road. Det är där Beatles spelade in all sin musik. Detta är alltså Beatles studio.


Här står alla ungdomar och skriver på muren som många andra gjort när de gått förbi.
Jag har inte skrivit här på ett par dagar för jag har inte orkat. Jag har haft mina två sämsta dagar här sedan jag kom. Jag har känt mig så otroligt ensam och jag har tänkt så mycket på familjen där hemma med en dotter som inte mår så bra och då gör det så ont i mig med. Tack vare min systers fina ord till mig lyckades jag vända de negativa tankarna igår och mådde bra igårkväll och jag mår bra idag. Jag har även kommit på att jag måste ut och se mig mer omkring. Det lättar nog oxå upp sinnet. Jag kan inte sitta i lägenheten hela tiden ensam. Jag måst ut och uppleva saker här. Nu har jag vilat klart, nu är det dags för lite action i London.

Hoppas ni får en fin dag - jag ska se till att få det även om det regnar här idag


3 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Det är roligt att följa med dig i London.
Såklart du längtar hem, annars vore det väl konstigt?:)

Kram Åsa

Cattis sa...

Ja, Åsa det vore konstigt annars och jag måste ta med mig tanken på allt jag får uppleva istället för att bara tycka att jag är så ensam.

kramkram

UllaJohanna sa...

Det är jätteroligt att få följa med på alla dina utflykter!
Och det är väl klart att du saknar din familj! Det är väl helt naturligt?!

En jättekram från här till där :)!