VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


torsdag 1 juli 2010

Jag närmar mig 1000:e inlägget


Lite småkul faktiskt. Jag gillar verkligen min blogg och att blogga. Jag jobbar med min låsta blogg nu och den börjar bli fin. Jag ska jobba med den nu under sommaren när jag inte har så mycket studier att ta hand om. Eller egentligen har jag det, men jag unnar mig lite vila oxå. Jag behöver ge mig några baravara dagar oxå och jag ska ha en sådan idag.

Min kropp är full av energi på ett härligt sätt för nästa fredag ska jag springa ett lopp här när vår festival startar. 5 km ska jag springa och jag ska göra allt jag kan för att få en mycket bättre tid denna sommaren jämfört med förra. Förra sommaren sprang jag loppet otränad och därför måste ju tiden bli bättre detta året. Jag ska verkligen ge järnet och tänka på mitt framtida London Marathonlopp som jag visualiserar. Jag vet att 5 km inte kan jämföras med ett marathonlopp, men varje kilometer jag springer , springer jag för att orka springa flera mil så småningom.


Idag ska jag vara moster och vara med mina underbara syskonbarn. Himlen är grå så det planerade besöket till havet blir nog inställt. Ja,ja, vad gör det, huvudsaken är att jag bara får vara och ha en lugn och fin dag.

Jag hoppas alla ni andra oxå får en fin dag - med eller utan sol - jag ska se till att få en i alla fall

2 kommentarer:

Sara sa...

Härlig läsning! Njut av vila och guldklimpar till barn!

Kram

Ninas skrivarlya sa...

Njuuut!!! :))