VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


fredag 23 juli 2010

Stephen King säger

Att ju mer vi läser ju bättre skriver vi. När vi läser texter som andra skriver blir vi så medvetna om deras texter och det hjälper oss i vårt egna skrivande, säger Stephen Kind i sin bok om skrivandet. Med dessa ord i bakhuvudet var det inte svårt att köpa 4 böcker för 100kr på Östersjöfestivlen i Karlshamn igår. Det är inga pocket böcker utan på denna festival är ALLT bara så billigt.Det blev även två av vårens koftor hos Lindex för 30kr styck + en klänning 50kr. Även några toppar från Vera Moda för 30-50kr styck hamnade i kassarna.

Så, med denna redovisning förstår ni jag blev nöjd med dagen.


Mina flickorna är hos sin pappa denna vecka, men jag fick lov att hämta dem på morgonen och gå med dem på stan (fast de gick ju mer själva än med oss). Denna damen är den yngsta som för något år sedan var klädd i svart och hade varit det i 4 år. Nu är hon så här färgglad och fin.Detta är den äldsta dottern som är rockig (fast det syns inte här så väl, men jag fick inte ta fler kort på henne) och hon var på Europe- konsert kvällen innan på torget i Karlshamn. Hon hade stått längst fram och flirtat med basisten och Joey Tempest + fått basistens plektrum med sig hem. Gissa hur salig- lycklig hon är?

Som alltid njuter jag av att få vara med mina flickor och de undrade om de fick gå och träffa kompisar och det var ju klart att de fick. Jag trivs med att vara i samma stad som dem, att veta att vi är på samma område räcker bra för mig. Nu har de två dagar till på denna festival och sen kommer de hem till mig och sina kompisar igen på söndag.Här är då jag och min älskade syster. Jag skrev på facebook under denna bild att hon är stora syster och att det syns väl att jag är yngst. Haha, det skiljer två år på oss, men det är något jag alltid skojat om när vi träffar nya människor. Förr poängterade jag att hon var stora syster i både ålder och storlek för att det har hon alltid varit. Det var ett internt skämt mellan oss innan när vi var fast i matmissbruket båda två. Skillnaden var egentligen bara storleken för vi var lika sjuka båda två. Skillnaden var att hon låg på soffan och åt, medan jag åt + tvångsmotionerade för att kunna äta mer utan att gå upp i vikt.

Nu njuter vi av att vara sockerfria och fria från besattheten och det är härligt.

Hoppas ni alla får en fin dag att göra det ni vill på - jag ska njuta av att bara vara hemma

3 kommentarer:

Anneli Stålberg sa...

Jag älskar att läsa och jag tror också på att läsa andra författare hjälper en själv att hitta sitt eget sätt att skriva på.

Det låter som om du har det riktigt härligt :)

Kram!

Tina sa...

Hej min vän!!
Åh!! Helt underbara döttrar!!! Förstår att du är stolt över dem!!
Va mysigt det lät att ni haft det!!
Skönt att få en dag på staden med de man älskar mest!!

Tack söta du för din hälsning. Jag är UR DÅLIG på att blogga & läsa bloggar just nu.. så mycket annat som lockar =)
Just nu är jag hundvakt åt min systers lille Kavaljer. 1,5 ska jag passa honom..de kommer hem på Torsdag. Det är så mysigt =)

Hoppas du mår bra annars & att du får en underbar helg.
Kram din vän Tina

Anonym sa...

Håller nog med Mr King om hans teori!!! Man märker själv vilket ord förråd man fått genom alla böcker, vilket man har nytta av då det ska skrivas!!

Töserna är för söta!! Och syrran o du är väldans lika. Sen vilken som är yngst o äldst.. What the heck.. Ålder är bara en nuffra på något knasigt sätt!
kramkalas