VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


söndag 25 juli 2010

Jag älskar att skriva

och därför är jag extra glad att jag kommit in på kurserna jag valt till hösten. Kreativt skrivande II och Creative writing in english är vad jag ska hålla på med förutom min lärarutbildning. Många kanske tycker att jag tar på mig för mycket,men 3 av 5 böcker i dessa kurser är samma i bägga kurserna. När jag skriver, bara skrier jag och för mig blir det inte så jobbigt som det är att skriva examensarbete. Hösten kommer att bli "lätt" jämfört med våren och jag längtar faktiskt dit även om jag njuter av lite ledighet nu.

Ha en fortsatt skön sommar - jag njuter varje dag av att få göra det jag känner för just i för stunden.


2 kommentarer:

Ninas skrivarlya sa...

På ett sätt längtar jag också till hösten, att få börja plugga och komma igång ordentligt med skrivandet igen. Gamla invanda rutiner... :)

Kram i sommarvärmen

Tina sa...

Hej underbara vän!!
Åh GRATTIS fina du!!
Åh, jag är så glad för din skull & för att du känner glädje i ditt skrivande!!
Hur mår du ananrs? Jag är nu inne på min sista semestervecka på gott & ont.

Nu propsar "min" lille låne hund på uppmärksamheten, så nu får jag avsluta här & gå på promenad =)

Varm kram till dig min fina vän!!!
Ps. Tänker så mycket på dig!!Ds.
Tina