VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


söndag 18 juli 2010

Många dagars bloggtorka

Jag har inte skrivit sedan i tisdags och jag har inget att skriva känns det som. Det är varmt och jag är trött. Jag njuter av att inte plugga eller skriva. Jag önskar att jag orkade ta fram boken för att skriva några rader och förhoppningsvis gör jag det snart, men just nu bara är jag och det är längesedan jag hade så många dagar då jag bara gick omkring och baravar.

Jag hoppas ni alla andra oxå har fina baravaradagar - jag njuter av att få göra vad jag själv vill just nu.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Skönt att höra att du baraär och sköter om dig själv!
Kramkalajsgly

Åsa Hellberg sa...

Baravara är bäst:)

Tina sa...

Hej vännen!!
Ja, ibland finns det inget att skriva om..ganska skönt faktiskt!! Jag har själv inte skrivit på länge =)
Hoppas du mår bra annars & att du har det bra i sommaren!
Jag håller med de föregående skrivbenterna..Bra att du bara är!!!
Bara genom att vara det kommer man gigantiskt långt!!!!

Tänker mycket på dig!!
Kram din vän Tina