VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


tisdag 13 juli 2010

Jag skriver ännu mer

Jag mår inte bra i denna värmen. Och ovanpå allt har jag blivit förkyld, så det är rätt jobbigt nu, men jag kollande mina valda kurser till hösten och jag har kommit in på dem jag sökt till. Jag ska, förutom min lärarutbildning, läsa Kreativit skrivande II och Creative Writing in English. Kurserna är rätt lika och det upptäckte jag inte förrän för någon vecka sedan, men det gör inget, då blir det "lite" enklare för mig. En eller två böcker är med i båda kurserna och det förenklar en del och en av de böcker är Stephen Kings bok om skrivandet som jag läser just nu. Den är bra. mycket bra. Det kommer några tankar om den sen när jag är lite piggare.

Ha en fortsatt skön dag - jag gör så gott jag kan

2 kommentarer:

AnnChristin sa...

Stephen Kings bok: Att skriva, är riktigt bra. Har läst den flera gånger. Krya på dig och håll ut i värmen. Den kan vara skön att tänka på i vinter när det är isande kallt. Ta det lugnt, drick mycket vatten. Glöm inte att äta något salt. Det är viktigt när det är så här varmt.
Kramisar

Ninas skrivarlya sa...

Vad bra att S. Kings bok är bra. Den har jag på min "att-läsa-lista". Just nu läser jag "Skriv på" av Elizabeth George. En jättebra bok!

Var finns den där kursen "Kreativt skrivande" som du ska gå?
Kram