VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


torsdag 29 juli 2010

Skrivkramp

Tänk så svårt det kan vara att skriva igen. Jag har bara några få scener kvar att skriva, men ändå är det sådant motstånd. Jag hade ingen möjlighet att skriva under våren när jag skrev mitt examensarbete, och tydligen tog jag ut mig "lite", för jag har varit otroligt trött och nedstämd ett tag när uppsatsen var klar.

Nu har min dator varit hos doktorn och den har inte kommit igång än och då skyller jag på det. Kanske detta inlägg kan få fart på mig. Jag återkommer med det.

Ha en skön dag - det ska jag ha
5 kommentarer:

Anonym sa...

Kan va svårt att komma igen med skrivandet efter en paus.
Men du kommer att hitta skrivarglädjen igen. Den finns där inom oss, bara vi ger den tid att komma fram!
Kramkalas

Åsa Hellberg sa...

Jag upplevde det också svårt att komma igång efter att ha tagit sommarledigt från boken.
När jag väl kom igång löste det sig dock:)

Kram Åsa

Tina sa...

<3 Hej vännen<3
Ja, det kan ta lite tid att komma igång efter ett uppehåll..men du hittar det!! Det är ju så med nästan allt.. motion & träning är ju likadant...svårt att komma igång efter uppehåll.

Hur mår du annars vännen? Har du det bra? När va det du åkte till London?

Va rädd om dig min underbara vän. Du betyder så mycket för lilla mig!!!
Kram Tina

vitter sa...

Det är mitt största problem, att kicka igång igen med skrivandet när man varit borta ett tag - eller bara en dag när det känns extra motigt. Jag vet inte om det egentligen finns något annat sätt än att tvinga sig - lite våld och vilja, liksom! :) När man väl är igång så brukar det faktiskt gå bra...

Anonym sa...

Hoppas att du hittar tillbaka och får inspiration att skriva det sista på din bok. Ser fram emot att få köpa den och läsa!
Kram

Weronica