VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


onsdag 21 juli 2010

Nu ska jag skriva igen

Nu har jag då börjat den andra sommarkursen denna sommar. Den första hoppade jag av för jag behövde vila hjärnan lite. Denna blir nog bättre eftersom den är på svenska och det ingår diskussioner under fyra veckor. Sedan en inlämningsuppgift som är baserad på diskussionerna. På samma sätt som jag läst min lärarutbildning under två år så detta sätt är jag van vid. Då kan jag läsa det jag behöver för att vara med i diskussionen och ta den tid jag behöver ha på mig innan jag behöver svara.

Idag blev jag väckt av en fluga 5.16 och därför är jag uppe för tidigt, enligt mig själv. Men det ger mig lite tid framför datorn och mina bloggar plus att hundarna kommer ut på en lite längre promenad innan värmen blir för jobbig för dem.

Jag ska köra till stranden kl halv nio och sitta där i tystnaden i tre timmar. Underbar tid att vara där på, inga barnfamiljer, inget jobb att leta parkering och endast en och annan pensionär som tar sig ett morgondopp. Riktigt balsam för själen det.

Hoppas ni alla får en skön sommardag - det får jag, det känner jag på mig.


4 kommentarer:

Pixi sa...

LÅter skoj med skrivarkursen,blir nog jättebra..Ha så rofyllt på stranden!kram =)

Ninas skrivarlya sa...

Hoppas du haft en fin morgon på stranden.

Kram

Anneli Stålberg sa...

För mig är det en helt magiskt tid just nu. Hoppas detsamma för dig :)

Kram!

Cattis sa...

Det blev ingen tur till stranden, jag stannade hemma och njöt i trädgården. Nu har jag otroligt tråkigt, men det är väl nyttigt det med kan jag tro.

Ja, Annelie, jag njuter mycket just nu.

kramkram