VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


fredag 2 juli 2010

Sol idag med

Ska jag vara riktigt ärlig trodde jag inte att vi skull få några dagar med sol alls efter denna vinter och vår. Det var bara något jag fick för mig, med alla dessa konstiga skillnader i vårt klimat. Men jag kan tala om att jag är glad att jag hade fel.

Solen ska skina här hos oss i skåneland i flera dagar till och det är så underbart. Jag har redan varit ute på min joggingtur i skogen och det blev en ensam tur idag för sist när jag försökte springa med hundarna orkade inte den lilla. De ska snart få sin promenad och sedan ska jag sätta mig på uteplatsen för att plugga lite. Det ska bli skönt att sitta där.

I morgon ska jag ta fram skrivboken och påbörja de sista scenerna på boken som är mitt mål denna sommaren att slutföra. nu är det verkligen dags att påbörja det som är målet denna sommaren. Att skriva klart mina sista scener.

Ha en skön dag i solen - det ska jag ha

4 kommentarer:

Anneli Stålberg sa...

Visst är det underbart med sommar och ännu bättre om man är ledig :D
Lycka till med skrivandet.

Cattis sa...

Ja, det är det verkligen, fast jag är inte riktigt så ledig som jag skulle önska att jag var. Pluggar heltid + jobb och sen allt det andra som jag vill göra efter min vår... men en sak i taget och lite njutning emellanåt så njuter jag faktiskt med...

Anonym sa...

Jaaa... Så lätt jag gled in på din sida idag. Har varit borta ur cyberspace ett tag och återkom till detta fina. Smakfullt Cattis!
Du lär iaf bli brun som en pepparkaka när du kan både arbeta och studera i det fria! Så skönt att läsa en kurs ganska prestationsfritt! Kram /Anne-Mari

Sara sa...

Ja, visst är det underbart med denna härliga sol!

Kram