VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


måndag 5 juli 2010

NU är Uppsatsen godkänd på pappret med

Ibland gnäller jag över mitt arbete och det är när det är för kallt, för varmt, blåser mycket eller regnar mycket. Annars är mitt arbete fantastiskt. Så just nu är det jobbigt för det går inte att arbete på dagarna för det är för varmt. Så jag måste jobba på morgonen(då är jag knappt vaken) eller på kvällarna(då är jag trött igen).Så det är lite jobbigt just nu.

Kursen jag går gör mig lite nedstämd eftersom jag inte riktigt förstår den. Den är så invecklad så det är inte klokt, men den är bara två veckor till och sen kan jag släppa den. Eller kanske den inte är så invecklad, det är bara min hjärna som inte är så pigg just nu. Jag ska bara försöka förstå något idag så att jag kan diskutera med mina kurskamrater - på engelska. Det är jobbigt bara det. Men om jag bara kan förstå en liten sak som gör att jag kan bidra i vår diskussion räcker det för mig. Det behöver inte vara stora utläggningar för att jag ska vara nöjd, bara ett litet svar till gruppen räcker för att dagen ska kännas bra, och jag hoppas innerligt att jag klarar det idag.

Slut på det negativa - igår morse 6.52 kollade jag skolans mail och NU är äntligen min uppsats godkänd på pappret med. Nu sitter punkterna där de ska i
litteraturlistan och syftet är detsamma genom hela uppsatsen. Jag får försöka leva på detta nu då när den andra kursen känns så tung.

Men en liten sak i taget - en fråga i taget - ska jag fixa detta med - det vet jag.

Ha en fin dag - jag ska göra så gott jag kan för att få det

8 kommentarer:

UllaJohanna sa...

Härligt att uppsatsen är godkänd!!!
Tänker på dig idag!
Stor stödkram ;-)!

AnnChristin sa...

Grattis, grattis till uppsatsen. Det är tillfredsställande att få något klart. Njut av det så mycket du orkar.
Kramis

Anneli Stålberg sa...

Grattis! Hoppas att det kommer att gå bra med din kurs.

Kram!

Thessan sa...

Jättegrattis från mej å mina amisar!

Anonym sa...

Grattis till att det är helt klart nu! Var nöjd med dina prestationer i andra kursen, du ger ju inte upp!!! Du kämpar och kommer att klara av det! Kram Anne-Mari

Paulina sa...

Grattis:)

Hittade dig genom en annan blogg....Tack för titten. Skriver sjäv blogg om mina känslor o min historia....som vi får se vad det bli av.
Kul med bok, lycka till:)
Sköt om dig
Kram Paulina

Sara sa...

Så härligt, grattis!

Kram!

Gry sa...

Hej! Hittade din blogg när jag sökte på att "skriva bok"... något vi verkar ha gemensamt! Trevligt :-)

Ha en skön sommar, och du är såklart välkommen in att besöka mig på min blogg.

//Gry