VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


onsdag 30 juni 2010

Sol, sol, sol

och jag pluggar, pluggar, pluggar. En kurs som jag knappt förstår. Men det är väl inte så konstigt heller efter det urladdningen som kom efter mitt examesarbete. Jag läser denna kurs på distans i sommar för att få lite stöttning från csn. Papprena där jag söker bidrag från csn har inte kommit så den stöttningen kommer nog lagom till sommaren är slut.

Jag är inte ledsen heller för att jag knappt förstår, utan jag tar en uppgift i taget och kompletterar efter läraren läst dem, inget märkvärdigt alls. Jag läser inte för mycket heller för jag vill ha lite ledigt oxå, så fast det är en heltidskurs läser jag inte 40 timmar i veckan, och då är det förmodligen inte konstigt att jag inte förstår allt, men jag behöver inte kunna allt om allting just nu känner jag.

Igår kom nog helgen ikapp mig för jag var helt utmattad. Sänkt i mitt mående och helt orkeslös. I dag känns det annorlunda och jag hoppas att jag ska få må bra och njuta idag. Solen skiner och jag kommer att vara ute en del i den med hundarna och förmodligen lite till efter hundpromenaderna.

Igår skickade jag min uppsats för sista gången, nu var det syftet och referenslistan som skulle ändras och ni som skrivit examensarbeten, vet att just syftet och referenslistan är otroligt viktigt att det är korrekt. Så inom någon dag får jag äntligen ordet GODKÄND på pappret oxå.

Min underbara systerdotter som bara växer och växer. Hon ska börja tvåan efter sommaren och hon poserade gladeligen för sin moster med kameran. Hennes lillebror som är 4 år börjar tycka att det är roligare med att räcka ut tungan eller sätta upp armen när jag fotar och därför får det bli Amanda som visas upp här. När lilla Amanda föddes var jag och fjällvandrade i NordNorge och fick reda på när jag närmade mig bilen att jag blivit moster till en liten tös. Det var den sommaren som jag var sjukskriven för utmattning och då mådde jag så dåligt att jag trodde att jag inte skulle få plats i Amandas liv. Alla ni som följt mig här vet vilken stor plats jag har i mina syskonbarns liv. När jag mådde så dåligt förstod jag inte att den platsen tar jag själv utan jag trodde att min syster inte skulle ge mig den platsen. idag är jag en stolt moster som ställer upp för mina syskonbarn när de vill umgås med mig.I morgon ska jag titta på Amandas sista gång på simskolan och jag längtar redan.


Jag har en liten fundering faktiskt och det är att skaffa mig en låst blogg där jag kan spotta ur mig ALLT som jag inte vill lämna ut här. Vilka vill i så fall följa med mig på den resan? Det hade varit roligt att se om det blir några eller jag får göra den resan helt ensam.

Ha en skön dag i solen - jag kommer att njuta de minutrarna jag är där den är


6 kommentarer:

Anonym sa...

Lycka till med kursen!!

JAG vill följa med till en låst blogg!!

Ha det gött idag!
Kramkalas

AnnChristin sa...

Jag säger också lycka till med kursen.
Låter intressant med låst blogg. Hur gör du det? Jag har en blogg till som jag vill använda till mer ärligt skrivande men vill inte att en viss person ska komma åt den. Hur gör man en låst blogg? Om du gör det kan du berätta. Jag följer med dig till din låsta blogg.

Cattis sa...

Jag vet inte än, men jag har kontakter :) som har låst blogg så det ska vi nog klura ut. Denna blogg ska vara kvar såklart, men jag vill ha en till där jag kan reflektera mer över det som tynger mig allra mest, och det vill jag dela med er.

kramkram

Sara sa...

Tittar förbi och lämnar en KRAM! Jag vill gärna ha tillgång till lösenordet om du skaffar en låst blogg :)

Tina sa...

Hej underbara fina Cattis med det stora varma hjärtat!!!
Åh!! SJÄLVKLART vill jag vara en av dem som följer dig i en låst blogg!!! Jag vet att det går att låsa vissa inlägg oxå...att man kan ha kvar sin blogg, men att vissa låser man & ger då de man vill bjuda in lösenordet för just det låsta inlägget.

Lycka till min vän med allt arbete. Tycker du är enormt duktig.

Ja, du är en varm människa som har stor betydelse för många!!! Du är sån av naturen. !!!

Kram till dig från Tina

Carolin sa...

Att få följa dig i en låst blogg hade varit mycket intressant! Jag förstår mycket väl att du inte skriver om allt här, på den punkten är vi väldigt lika. Men som sagt jag följer dig gärna i den låsata bloggen:) Kramar