VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


torsdag 3 juni 2010

Solen gassar idag

och jag känner mig glad. Jag har arbetat med papperna idag. Fakturorna är skrivna och en hel hög med andra viktiga papper som måste skickas iväg. Det känns bara bra att ha fått dem skrivna. Nu ska de ner i kuvert, sedan blir det en promenad till gula lådan.Hoppas ni alla är glada över att solen skiner - jag är det fast jag jobbat inomhus idag.

ha

2 kommentarer:

Linn sa...

Åh, vackra bilder! Nu är det verkligen sommar!!!!!! :)

Tina sa...

Varm kram till dig fina vän!!!
Önskar dig en toppen helg!!!
Tina