VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


onsdag 2 juni 2010

Ny award - ny glädje

Denna fina ward fick jag av min underbara virkkompis Sandra.

Nu är tanken att jag, och alla andra som får den, ska
-kopiera in awardbilden i sin blogg för att visa att man fått den.
-tacka och länka till den som nominerat och en - nominera sju andra bloggare, länka till dem och sprid lite glädje.
-berätta sju saker om sig själv.

Eftersom jag är "lite" sen med att ta in den i bloggen vet jag att den har gått runt en del och därför skickar jag den inte vidare, utan ni alla härliga bloggare - ta den med er, ni är alla värda den.

Sju saker om mig själv

-Uppvuxen med en hög alkoholister omkring mig och har äntligen brutit mig loss från medberoendet.
-Dricker alldeles för mycket bubbelvatten trots att magen säger nej och stopp hela tiden.
-Äter samma frukost varje dag, ett paket bacon, två ägg och en tallrik havegrynsgröt med havregrädde, en banan och nötter.
-Har kommit tillbaka till arbetslivet efter utbrändheten genom att arbeta med att byta afficher på alla stora reklampelare som står fint uppställda i min stad. Detta har jag gjort i fyra år nu. När jag började klarade jag tre om dagen, igår klistrade jag 15.
-Trivs med att sprida budskapet hur man kan må bättre till dem med pykiska problem, eller de som är anhöriga till alkoholister.
-Mår bäst när jag går på 12-stegsprogram varje vecka
-Känner en tacksamhet över att jag kan ge mig lugn, ro och vila när kroppen behöver det. Det kunde jag inte för några år sedan, men nu vilar kroppen rätt ofta.

Ha en underbar dag - det ska jag ha, solen skiner redan så det blir en hög tvätt ute idag

1 kommentar:

Nina sa...

Tack, vad snäll du är! <3 Vi får vara varandras inspiration och stötta varandra genom svårigheterna.

Kramkram!