VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


torsdag 17 juni 2010

Ny layout=rörigt ??

men det kommer nog att bli bra när alla bilder och awarder hittat sina platser. Idag är jag i städtagen, inte bara med bloggen utan även i mitt lilla rum. Allt damm, grus, papper som inte hör hemma i mitt lilla skrivarrum ska bort. Det är visserligen länge sedan som det borde tagits bort, men min kraft har inte räckt till det. Idag gör den det. Jag till och med möblerar om lite i lilla rummet. Blir det riktigt fint kanske jag visar en bild.


Hoppas ni har överseende med min röriga blogg just nu - den blir bättre med min omsorg och omorganisering.

Ha en skön dag - det har jag redan och ska fortsätta att ha det

Inga kommentarer: