VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


lördag 10 juli 2010

Jag är en riktig löpare

Jag älskar att springa, jag älskar allt runtomkring loppen och när jag är i mål helt utmattad längtar jag till nästa lopp.

Jag befann mig i källaren hela dagen igår för att inte ta på krafterna som skulle användas i loppet. Vi hade det otroligt varmt här och förmodligen som alla ni andra oxå här i landet. Jag åkte in till stan vid 4 med min dotter och kände in atmosfären. Strosade lite, drack vatten och bara var.

Loppet gick bra, men jag hade önskat att jag hade kunnat ökat lite till på slutet, men kraften var slut. I min värld sprang jag nämligen loppet på 25 minuter hela veckan innan loppet, därför hade jag önskat att jag kunde ökat lite till på slutet. De första tre km sprang jag på 15 minuter och så fort har jag aldrig sprungit tidigare. Jag tappade lite på slutet och kom i mål runt 26-27 minuter. Jag är otroligt nöjd så klart eftersom detta är mitt bästa lopp ever. Redan i mål, men smärta i benen och en utmattad kropp längtade jag till nästa lopp.
Här är jag på väg till bilen efter loppet, slut, utmattad, men otroligt nöjd.

Idag ska jag inte gå många meter, hundarna får de andra ta hand om så sitter jag framför datorn och skriver. Nu ska jag köra och köpa frallor till familjen som diag består av två döttrar, två styvsöner två kompisar + en make. Det blir en finfin frukost till dem idag.

Ha en underbar dag - det ska jag ha3 kommentarer:

Anonym sa...

Så roligt att det gick bra! Ha nu en riktigt härlig lat dag!
Kram Anne-Mari

UllaJohanna sa...

Beundrar er som klarar att springa i hettan!!!

Imponerad!
Kram!!!

Maria sa...

Du är bara för bäst på atts pringa! *vill också* Kommer inte riktigt igång, skyller på värmen. Känns alltid bättre att ha något att skylla på =)
Kramkram