VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


fredag 9 juli 2010

Idag är det Loppet med stort L

I kväll kl 19 går startskottet. Loppet heter startskottet och samtidigt invigs festivalen på Stora torg. Det ska bli roligt och spännande att springa ett lopp idag. Det är ett år sen sist. Då sprang jag detta lopp otränad. Nu har jag tränat
i ett år och det ska bli spännande att se vad kroppen orkar idag.

Igår beställde jag min flygbiljett till London. 7 oktober går det dit och 20 november går det tillbaka till Sverige igen med mig i det. Det ska bli otroligt spännande. Jag fick en kommentar från en skrivande tjej på facebook i onsdags om en fika och skrivardag tillsammans i London. Hon bor nämligen där. Det känns bra att veta att där finns människor jag kan träffa när jag är där för då känns det inte helt ensamt att resa dit.

Jag har tagit ett viktigt beslut oxå. Jag ska inte fullfölja kursen som jag går nu. Den är för svår och min kropp och hjärna är för trötta. Jag orkar helt enkelt inte med detta. När jag bestämde mig för detta kändes allting så skönt inombords. Nu har jag en vecka till innan den andra sommarkursen börjar som jag sökt denna sommar. Den är på svenska och handlar om bedömandet i skolan och det tror jag passar mig bättre än den kursen jag läst nu. Det är så skön att kunna känna mina gränser och ta beslut
som gör att ag mår bättre och bättre.

I dag blir det tre tidiga timmar på stranden när där inte är så mycket folk där. Efter det blir det blir det en god lunch innan siestan som behövs idag inför Loppet ikväll.

Det kommer bilder från Loppet när jag fått in dem i datorn.


Ha en underbar dag - det ska jag se till att jag får - den har redan börjat för mig


8 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Lycka till Cattis!
Kram Åsa

Anonym sa...

Hej Cattis!
Visst är det skönt när nödvändiga beslut fattats?! Önskar dig lycka till med loppet och att det ger dig ny glädje och ny kraft!
Kram Anne-Mari

Cattis sa...

Tack söta ni....

kramkram

AnnChristin sa...

Lycka till med loppet och skrivandet. Det är bra att du har koll på hur mycket du orkar. Att säga nej känns så vuxet på något sätt. :D
En dum fråga och du kanske har "sagt" det någnstans. Är det en kurs i London du ska gå den 7 okt till den 20 nov? Förlåt min nyfikenhet men det låter så spännande.
Kramis

Cattis sa...

AnnChristin - jag ska göra min sista lärarpraktik på svenska skolan i London. 5 veckor på skolan och en vecka med familjen.

Anneli Stålberg sa...

Det är ju det där som är så viktigt, att släppa taget och flyta med istället för att försöka kämpa motströms.

Skönt att ta ett beslut som känns helt rätt.

Lycka till!

Kram!

alicia sa...

Hejhej! Hittade precis hit och blev nyfiken på vad boken du skriver handlar om? :) Vet inte om det står i något tidigare inlägg men du kanske vill berätta lite lätt!

kram

Ninas skrivarlya sa...

Vad skönt att du tagit ett beslut som känns helt rätt för dig. Man ska inte ha dåligt samvete, utan tänka på vilken nytta det gjorde istället.

Kram