VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


onsdag 21 juli 2010

Goa hundarLika trött hund som hennes matte, fast jag har inte den ställningen när jag vilar.


Detta är den stora hunden som hade besök av en liten kille i fredags och de var så gulliga när de var tillsammans, killen lyfte tassen,kollade tänderna och Smida hon bara låg där. Helt underbart att se.

Ha en fortsatt bra dag - jag ska snart till stan och jogga med friskis


3 kommentarer:

Anonym sa...

Väl vi inte ligger som våra djur när vi sover.
Hade jag legat som Zac 5 minuter, så hade jag fått gå till en kiropraktiker!
Kramkalas

Anonym sa...

Vår hund älskade att pallra upp huvudet mot tex ett bordsben i 90 graders vinkel. Då behövde bara ett sömnigt öga öppnas för att ha god översikt över läget! Dvs över hans flock. /Anne

Pixi sa...

Underbart!!=)