VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


onsdag 29 september 2010

Det närmar sig

Om en vecka susar nog fjärilarna runt i magen på mig, riktigt ordentligt. jag börjar få kläm på alla papper, mail och studier nu inför resan. I morgon ska jag växla lite mer pengar innan pundet går upp ännu mer, det går upp några ören varje dag, så nu växlar jag det sista.

Jag känner mig lugn och fin inombords och längtar faktiskt nu tills jag ska få resa.

Ikväll ska jag på alanon och det blir sista mötet i Sweden innan resan. Nästa alanonmöte blir i London och jag ser fram emot det.

Ha en skön onsdag - det ska jag ha

6 kommentarer:

Ninas skrivarlya sa...

Hoppas du får en riktigt bra resa Cattis! Hoppas också att du får tid till att blogga lite därifrån så vi får se hur du har det. :)

Kram!!

Cattis sa...

Självklart ska jag blogga från London, Nina.

kramkram

Åsa Hellberg sa...

Åh, vad roligt för dig Cattis. Det ska bli spännande att höra om det London som du kommer att göra till ditt.

Cattis sa...

Ja, det är verkligen mitt London. Det är bara så, det har blivit så att denna staden är magisk för mig. Det gör mig glad att ni vill följa min resa där.

kramkram

Anonym sa...

Gött att du börjar finna lite harmoni i tillvaron och inför resan!
Kramkalas

Anonym sa...

Tack vännen för dina fina ord. Det gör mig varm om hjärtat att veta att jag har såna underbara nätvänner.
Hoppas du får en underbar och givande resa.
Många kramar