VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


måndag 27 september 2010

Moster idag, men skriver ändå

Idag har jag en hostig Amanda 8 år på besök och när inlägget är klart och köket fint ska jag fixa till mina texter till skrivarkurserna. Den engelska texten som handlar om att beskriva vad som fanns utanför mitt fönster förra veckan ska lämnas in idag.

Mina tankar är på rätt plats nu, för jag har skrivít ner vad som ska hända varje dag fram tills jag reser. SÅÅÅ, nu känns allt jätte bra. Jag har haft två mycket bra dagar, med ett fantastiskt mående och då givetvis ingen ångest. Jag känner tom mig lite lycklig nu. Skön känsla om ni frågar mig.

Det blir fokusering på en sak i taget nu varje dag.

Ha en skön måndag - det ska jag haInga kommentarer: