VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


onsdag 8 september 2010

Allt börjar falla på plats


I går var det den 7 september och jag reser den 7 oktober. Jag har äntligen fått svar från rektorn på skolan i London. Jag har fått en handledare och jag har precis mailat henne. Csn-pengarna kommer snart, så - ja allt börjar bli bra. Jag mår lite bättre nu än jag gjorde i helgen, så det blir nog riktigt bra snart. Skolarbetet känns överkomligt oxå och jag upplever lite ro inombords just nu. Jag ska på alanon (12-stegs möte för anhöriga till alkohoister)+ en sinnesromässa i kyrkan efteråt. Det känns mycket bra att få avsluta dagen med det.

Jag hoppas ni alla får en fin dag - jag gör så gott jag kan för att få uppleva det


2 kommentarer:

skimmer sa...

Lycka till---:)

Anonym sa...

Låter som en uppgång igen.. Det gillar vi! = )
Ha det gott o var rädd om sig!
Kramkalas