VÄLKOMNA HIT

Välkomna till min skrivande värld som består av mycket mer än att skriva min bok. Jag har skrivit på min bok sedan hösten 2007. Den är klar när jag räknar orden, men jag har några få scener kvar att skriva. OCH självklart behöver den bearbetas och jobbas med mer innan den ska skickas till förlag.
Jag läser till lärare och har då även läst några skrivarkurser på nätet. Att skriva för barn och unga, Kreativit Skrivande, Att skriva på nätet och Kreativt Skrivande II och Kreativt Skrivande III.Lämna gärna en kommentar när ni hälsat på. Det värmer mitt hjärta oerhört mycket om ni vill ta den minuten till det. Då kan jag leta upp er i cybervärlden och göra detsamma hos er.


onsdag 15 september 2010

Spadagar på gång

Idag ska maken och jag åka till ett hotell som har spaavdelning. Eftersom vi inte haft någon semester någon av oss, tänker vi ta dessa dagarna till att bara vara. Tyvärr blir inte inte riktigt den vila idag som vi behöver för makens mobil blev stulen igår och han har en del att göra på jobbet innan vi kan åka.

Jag har varit vaken mellan 12 och halv 4 i natt men jag känner ändå mig ok idag. Jag skickade in den engelska texten till min grupp som ska ge respons på den. Jag skrev om en annan text som jag ska använda mig av till uppgiften i den svenska skrivarkursen. Det är en utmaning som jag skrev på skrivpuff för ett år sedan ungefär. Den texten var på ca 6000 tecken och den som ska in i kursen fick max vara på 3000, så jag fick ta bort en hel del, men den känns ok i alla fall. Den texten ska vara inspirerad av en litterär förebild och jag har gjort det enkelt för mig. Om det är rätt tolkning vet jag inte, men jag har haft Mia Thörnblomsbok Så Dumt som min förebild. Min text handlar om alkoholism och att tillfriskna från den. Det står att vi ska skriva en text där vi tolkat hur författarna skrivit, så det återstår att se om min text kan användas i uppgiften. Men, som sagt, jag vill ju göra det enkelt och då skriver jag det som ligger mig nära hjärtat. Hur det är att leva med alkoholister.

Nu ska jag ner och packa väskan till min helg med maken. Det är så skönt att våra barn är så stora att de kan vara själva hemma och klara sig själva och hundarna så att vi kan åka bort. Jag tror nog oxå att de gillar det, förutom att behöva resa sig från soffan och datorn för att gå ut med hundarna, men tänk vad nyttigt det är för hälsan.

Ha en härlig dag - det ska jag ha
2 kommentarer:

Tina sa...

Hej vännen!!
Ha en underbar tid nu!! Så underbart att ni får lite återhämtning!!!
Va tråkigt att din makes mobil blev stulen... varför kan de inte bara låta bli andras saker???
Det är ju bara så tråkigt.

Njut & ta vara på er.
Varm kram din vän Tina

UllaJohanna sa...

Tänk, så härligt det låter... Ha det riktigt, riktigt gott!!

Kramen!!!